Restauratie

Bij V A Engineering kunnen wij uw auto volledig reviseren. Zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, maar ook motorisch. Wij werken veel samen met andere garages of dealers, zodat de werkzaamheden die wij niet uitvoeren ook voor u geregeld worden. Hierdoor hoeft u niet voor elke reparatie naar een andere reparateur, maar is alles in één keer klaar.

Heeft u een mooie klassieker die u graag wilt restaureren om bijvoorbeeld weer te verkopen? Een gerestaureerde auto is natuurlijk veel meer waard dan een auto die niet volledig af is. Wij herstellen alle klassiekers in ere, en zorgen voor een flinke waardevermeerdering.

Voor uw klassieker werken wij samen met motor revisiebedrijven als bekleders, autospuiterijen en versnellingsbak specialisten. Of u nu een grote klus heeft of een kleine reparatie, bij V A Engineering kunt u er altijd zeker van zijn dat er kwaliteit geleverd wordt.

Wilt u meer informatie?

Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken, of bekijk onze projecten

Kwaliteit voor alle merken auto's

Bij V A Engineering kunnen auto’s ook op maat worden gebouwd. Dit kan voor alle merken. Bij elke nieuwe klant wordt het gehele voertuig gratis nagekeken. Op basis hiervan kan er een plan worden opgesteld, van wat er aan de auto gerepareerd moet worden. Tevens wordt er gelijk een prijsopgave gemaakt, zodat u vooraf weet hoeveel u moet betalen.

Als er after-market onderdelen op de auto gezet worden, is er een grote kans dat dit later weer voor storingen zorgt. Originele OEM-onderdelen hebben dit probleem niet. Daardoor kunnen wij bij gebruik van after-market onderdelen de betrouwbaarheid van de werking niet garanderen. Ook maken wij alleen gebruik van vloeistoffen conform fabrieksspecificaties.

Zekerheid en controle zorgen ervoor dat u later niet voor onverwachte, dure verrassingen komt te staan. U kunt betalen per mobiele app of per factuur, zo kunt u snel en veilig weer de weg op. U bent bij V A Engineering verzekerd van kwaliteit, daar staan wij garant voor. Naast de revisie en restauratie aan uw auto kunt u bij V A Engineering ook een grote of kleine beurt laten uitvoeren, en uw remmerij en bougies laten vervangen. U kunt bij ons terecht voor zowel exclusieve als standaard auto’s. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die we bieden? U kunt gerust contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Za & zo – In overleg

Informatie

Wij werken uitsluitend op afspraak. Bij ons kunt u betalen met PIN, creditcard of contant.

Avonduren in overleg
– Meerprijs € 35 ex. btw per uur

Contact

Vlakdissel 8E
1648 HJ de Goorn

Telefoon: 06 17 48 33 51

Wij hebben geen WhatsApp

Email: info@vaengineering.nl

© 2022 - V A Engineering | BTW-id: NL001942258B24 | KVK nummer: 58086900

Scroll naar top