Drive-in voor klein onderhoud

Auto klaar terwijl u wacht

U kunt ook bij V A Engineering terecht voor klein onderhoud. Dit wordt gedaan op basis van een drive-in principe. Dit betekent dat u met uw auto langskomt op afspraak en dat deze onderhouden wordt terwijl u wacht. Dit scheelt zowel tijd als geld. Alle auto merken kunnen langsgebracht worden, mitst het gaat om een eenvoudige auto of motor. Voor specialistische auto’s en groot onderhoud kunt u een afspraak maken, zodat u er zeker van kan zijn dat er genoeg tijd aan uw auto besteed kan worden.

Als u belt voor een afspraak wordt er op basis van uw gegevens en die van de auto een vaste prijs afgesproken, indien er geen specifieke onderdelen besteld hoeven te worden. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en wat er gerepareerd zal worden. In tegenstelling tot bepaalde andere garages, bestellen wij voor elke auto apart nieuwe olie. De reden hiervoor is dat de olie dan speciaal voor die auto gemaakt is, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Deze olie is altijd voorgeschreven door de autofabrikant.

Wilt u meer informatie?

Bel ons vandaag nog om een afspraak te maken!

Wij gebruiken originele onderdelen

V A Engineering kiest er altijd voor om originele onderdelen te bestellen, indien die nog verkrijgbaar zijn. Zo wordt uw auto altijd in originele staat gerepareerd. Wij proberen altijd tijd voor u vrij te maken, zodat u snel weer de weg op kunt. Terwijl u wacht op de reparatie of het onderhoud aan uw auto, kunt u gebruik maken van onze voorzieningen. Wij hebben wifi, waardoor u ook tijdens het wachten aan het werk kan gaan op uw laptop. Daarnaast staat er natuurlijk altijd een kopje koffie voor u klaar. Mocht u benieuwd zijn wat er precies aan uw auto gedaan wordt, en hoe dat in zijn werking gaat, dan mag u ook gerust meekijken tijdens de werkzaamheden.

Geeft uw auto een foutcode aan? Kom gerust eens langs om uw auto gratis uit te lezen. Zo weet u gelijk wat er met uw auto aan de hand is, en kunt u dit snel laten verhelpen. In overleg kunt u bij ons ook een leenauto mee krijgen. Daarnaast is er voor mensen die in de buurt wonen ook een haal-en breng service, waar wij in overleg met u het vervoer kunnen regelen.

Openingstijden

Maandag 9.00 – 17.00
Dinsdag 9.00 – 17.00
Woensdag 9.00 – 17.00
Donderdag 9.00 – 17.00
Vrijdag 9.00 – 17.00
Za & zo – In overleg

Informatie

Wij werken uitsluitend op afspraak. Bij ons kunt u betalen met PIN, creditcard of contant.

Avonduren in overleg
– Meerprijs € 35 ex. btw per uur

Contact

Vlakdissel 8E
1648 HJ de Goorn

Telefoon: 06 17 48 33 51

Wij hebben geen WhatsApp

Email: info@vaengineering.nl

© 2022 - V A Engineering | BTW-id: NL001942258B24 | KVK nummer: 58086900

Scroll naar top